Choď na obsah Choď na menu
 


Mexický vánok

13. 2. 2008

                   Mexický vánok

Potrebujeme: 4 kuracie stehná, 1 pór, 1 červenú papriku, chili korenie, mletú papriku, kečup, tatarskú omáčku, soľ, olej, mleté korenie
 
Ako na to:
Kuracie stehna vykostíme a nakrájame na rezance. Mäso dáme do misky, pridáme pár kvapiek chili, 3 lyžice oleja, soľ, mleté korenie, mletú papriku. Všetko dobre premiešame a necháme 2 hodiny odstáť. Pór aj papriku očistíme a nakrájame na tenké rezance. Do panvice dáme 1 lyžicu oleja, pokrájané mäso orestujeme, pridáme papriku, pór a podlejeme vodou. 10 minút pred dokončením pridáme 4 lyžice kečupu a 3 lyžice tatarskej omáčky. Dobre premiešame a necháme ešte 15 minút popražiť. Podávame s ryžou alebo zemiakmi.